www.Pust.cz

Server pro učitele půstu
Právě je stř zář 08, 2010 12:05 am

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 324 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Moje první čtyřicítka
PříspěvekNapsal: pon bře 08, 2010 5:40 pm 
Site Admin

No to už máš domotaný - člověk který dře činky do úmoru, očekává od svalové hmoty nárůst - tedy schopnost udržet vodu. K tomu si ještě dopomáhá různým svinstvem jako steroidy anabolika atd... Poslední co kulturista potřebuje, je malý hladký sval schopný fungovat pod velkou zátěží dlouhou dobu - viz video zlomený sval. Když dnes přijdu do posilovny, polovinu mašin "napinuju" na plnou zátěž a budu si s tím hrát. Jak vidíš, tudy cesta nevede. To za a) a za b) úředníček v kanceláři pokud bude denně dělat 10/100 + něco co ho baví, za pár let bude také chlapem s hladkým svalstvem. Tedy teď mluvíme o člověku, který má za sebou pár 40tek, přechod na vnější výživu, což je důkazem toho, že jeho čakry fungují na 100%.
Tedy
Kód:
čiže pro provoz sportovce mi funkční tělo nabalí samo od sebe hmotu co zrovna potřebuju
je špatně. Tělo v ideálním stavu nenabalí vůbec nic, protože rychle fungující čakry mu nedovolí přibrat,ale ani shodit! Co s tím? Všimnul sis správného komentáře v jednom jinak přiblblém článku sisyfosů o statné selce? Tak co bude na konci?

Zaseklo - Otevřeno, tasemnici nemáš, ale ať sníš cokoliv v jakémkoliv množství, nepřibereš. Opačný extrém, podvýživa...

Zatuhlo - pomalé reakce jojo-efekt.

A volno? Co je závěrem? Jaký efekt?

PříspěvekNapsal: úte bře 09, 2010 9:06 am 
Site Admin

Tak trochu pomoci mailem od Olgy:řekla bych rovnováha příjmu a výdeje 100% vyvážený eneretický systém energie klouže nedrhne o tělo jak přichází tak odchází a pokud tělo dostává co potřebuje nic si neschraňuje ale ani se zbytečně ničeho nezbavuje... a vědomí má srovnáno není tam nic na čem by případná nerovnováha zrezonovala...je tzv v bodě 0 ....tudíž ve středu....nevím jestli jsem pochopila správně zadání, ale snad....
...tělo má ideální hmotnost má to spojitost s duší čím starší a vědomnější duše tím korpuletnejší tělo ....
.....Selka zabrala přechod na eternální stravu to je důkazem že vše funguje jak má.....

PříspěvekNapsal: úte bře 09, 2010 1:48 pm 

Kód:
No to už máš domotaný...
No, to už mám. Je pěkná dětská říkačka:
"Jede Tatra jede sama, tiše klepe ventilama." Čiže je spokojená, všecko jak má být, ne ? Volný ventil = ok ventil, nebo ne ?
Toho kulturistu jsem zrovna nemyslel spíše vzpěrače (ten snad tolik nešvindluje), ale to je fuk.
Jen jsem chtěl dát dva protiklady, teda dosaď koho myslíš a kde to bude více zřejmé. Netuším .. ani selku z Ruska, nic. :)

PříspěvekNapsal: stř bře 10, 2010 9:30 am 

Citace:
No, to už mám. Je pěkná dětská říkačka:
"Jede Tatra jede sama, tiše klepe ventilama." Čiže je spokojená, všecko jak má být, ne ?

nejdřív jsem to čet "tantra jede sama, tiše klepe ventilkama"... a pak už jsem se jenom smál :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: stř bře 10, 2010 1:05 pm 

Hehe, tantra klepe ventilama .. těžká představa, kdoví co sis všecko vizualizoval ! :lol:

PříspěvekNapsal: stř bře 10, 2010 6:56 pm 

Citace:
Hehe, tantra klepe ventilama .. těžká představa, kdoví co sis všecko vizualizoval ! :lol:

žádná vizualizace 8) spíš uvědomění si pocitu kdy se všechno co si normálně odporuje spojí v jedno, ať už v člověku samotném nebo i mezi lidmi vzájemně. Nemusí být být jen to co si "těžko vizualizuješ" :wink:
P.S.Taky tomu zatím nerozumím. Možná kousku. Doufám že to tu nějak dáme dohromady. Motory zatím nikdy nebyly moje, tak zatím spíš koukám :D

PříspěvekNapsal: čtv bře 11, 2010 10:08 am 
Site Admin

Jedna vsuvka: Často se tu řeší kde vzít zeleninu na start takže tady
http://hobby.idnes.cz/prodej-ze-dvora-u ... -domov_bma
docela zajímavý projekt. Pozor, je třeba zjisti kolik farmář hnojí:)

PříspěvekNapsal: čtv bře 11, 2010 10:51 am 

Citace:
P.S.Taky tomu zatím nerozumím. Možná kousku. Doufám že to tu nějak dáme dohromady. Motory zatím nikdy nebyly moje, tak zatím spíš koukám :D
Mám to zrovna tak, i když motory bývaly "moje" jak říkáš. Teď už ví jen učitel. :) mě se to taky nedaří napasovat úplně do šroubku, to nejde.
Jakožto každá technická pomůcka-příměr to bude vždycky pokulhávat za tím co měl na mysli samotný stvořitel.
Za nás se někdy říkalo:
"Za 1 umí jen učitel, žák může dostat max. za 2 ..", mockrát se mi to potvrdilo a tak to teda respektuju.

PříspěvekNapsal: čtv bře 11, 2010 3:13 pm 
Site Admin

OK tak si zkus představit zeď a v ní větrák se stejnosměrnym motorem. Na jednu stranu saje zevnitř ven, přehodíš poly na zdroji a saje zvenku dovnitř. V podstatě by se to tak dalo udělat i na motoru místo dvou ventilů dát jen jeden "vetrák" a měnit mu polaritu. Ven by tahal zplodiny dovnitř by tlačil palivo :lol: Na motoru by to byl nesmysl, protože než by se větrák zastavil a roztočil a na druhou stranu, byla by to věčnost:) A to co je u motoru nemožné, to na lidském těle zcela běžně funguje :idea: Pomohlo trochu?

PříspěvekNapsal: pát bře 12, 2010 10:03 am 

Noooo .. moc ne, :) ani ráno moudřejší večera se tentokrát už nekoná .

PříspěvekNapsal: pát bře 12, 2010 12:01 pm 

takže sání a vyfukování, to mi vypadá na 2hodinové nestále se střídající cykly (za 24h se střídají 12krát) pasivity a aktivity, jinu a jangu. Tak asi čakra bere, čakra dává :wink:. Když bude víc nasávat tak se budeme zvětšovat, když víc vypouštět tak zmenšovat. To vše do exploze (výbuchu), imploze (vbuchu) :lol: nebo nastoupení dalších bezpečnostních mechanizmů.

PříspěvekNapsal: pát bře 12, 2010 12:21 pm 
Site Admin

Noooo dik, zas jsme se Mikre kousek pohli:) Co tedy může být tím posledním efektem?

PříspěvekNapsal: sob bře 13, 2010 4:35 pm 

Zatím se nic nedostavuje .. a to už jsem měl jedničku v pondělí a včera druhou, a nic .. :lol: :)

PříspěvekNapsal: sob bře 13, 2010 11:41 pm 
Site Admin

Kód:
Zatím se nic nedostavuje .. a to už jsem měl jedničku v pondělí a včera druhou, a nic ..

Holt to nechce mít VELKÉ oči. Když ti ujel vlak, tak ti těžko ve vesnický zastávce zastaví expres 8) :lol:

Help: Srovnejte fotky myho těla z prvního, prostředního a minulo ročního půstu. Musí Vám to dojít :idea:

PříspěvekNapsal: ned bře 14, 2010 11:59 am 

Pavel píše:
Kód:
Zatím se nic nedostavuje .. a to už jsem měl jedničku v pondělí a včera druhou, a nic ..

Holt to nechce mít VELKÉ oči.
Pavliku, nemyslím. Ale oponovat Ti z mojeho stupínku by bylo pošetilé, to víš, že bych chtěl vědět, jak vesmír komplet funguje, ale kdo ne ? :)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 324 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Další

Všechny časy jsou v UTC