Kód:
Někde jsem četl (asi budu citovat nepřesně) že Pravda je přijímána ve 3 fázích: 1) - je zesměšněna 2) - je zuřivě odmítána 3) - je přijata jakožto naprostá samozřejmost.
Máme tu konec roku 2009. Tentokrát začínám známou citací, kterou sem nedávno vložil Cepheus a která je v podstatě jakousi osnovou, podle které se dlouhá léta vyvíjel i tento server. O zuřivosti s jakou byl tento server v počátcích odmítán, mají ponětí jen majitelé knihy a účastníci staré diskuze, dnešní učitelé. Kupodivu nešlo ani tak o půst jako takový, ale hlavně o pití destilované vody. Nejdřív to byl výsměch a můj mail plný vědeckých důkazů kapacit z různých oborů s "důkazy", proč člověk nemůže pít destilku. To se dalo snést bez větších problémů odpovědí "nezkusil jste nemá cenu se o tom bavit, osobně mám jiné zkušenosti" Lidé však destilku začali pít a nastalo zuřivé, přímo agresivní odmítání za pomoci veškerých možných prostředků včetně udání za veřejné ohrožení. Trpělivost a hlavně víra v první žáky, kteří veřejně dokázali, že destilka v průběhu půstů prospívá, ukončily i tyto velice agresivní pokusy o mojí diskriminaci na fyzické úrovni. Následné potíže ve formě různých náboženských skupin a směrů které si všimly raketovou rychlostí rozvíjející diskuze, už byly v poměru s předcházejícími problémy lehce zvládnutelné. Od prvních dnů serveru do dnešního dne uběhlo dlouhých 7 let. 7 let trvalo, než se zesměšňovaná, zuřivě odmítaná pravda o půstu a destilce nakonec stala naprostou samozřejmostí. Tímto velmi děkuji všem svým žákům, kteří se na tomto sedmiletém díle podíleli..
Přeji Vám všem, minulým, stávajícím i budoucím žákům tohoto serveru vše nejlepší v Novém Roce 2010 !!
A pamatujte! Učitel půstu, mistr rovnováhy! A pozor, to platí ve všech rovinách - fyzické, duševní a duchovní... Učte se, pracujte, sportujte, odpočívejte.
O duševní a duchovní rovnováze už zde bylo napsáno a předvedeno dost. Nezbývá, než ještě závěrem předvést tu fyzickou... Ahoooooooooj:))
http://www.youtube.com/watch?v=2iZXJ2eFq8I